Eladó családi ház Nagyvázsony 26 000 000 Ft

Leírás

 Múlt idéző ház a kastélyparkban 200 éves fáinak árnyékában . A CasaNetWork balatonfüredi ingatlaniroda eladásra kínálja a 2458 számú, kiváló tulajdonságokkal rendelkező Nagyvázsonyban található lakó házát.A lakóház ház jellemzői:  kívül és belül felújítást igényel kevés ráfordítással lakhatóvá tehető .-  1760-ban épült közel 100 nm hangulatos kő falazatú ház a Zichy kastély ősfáinak árnyékában bújik meg, 441 nm telek résszel .-  részben alápincézett, jó elrendezésű épület , gyönyörű fagerendás mennyezet hagyományos belső elrendezés ( 2 szoba + konyha )- 1960 első felújítása , tetőszerkezet cseréje , burkolatok . 2022 belső átalakítás , fürdőszoba kialakítás .- fűtése cserépkályha , víz-villany , csatorna bekötve , gázvezeték a ház előtt húzódik .- 160-200 éves házat mentettek meg az utókornak . Az épület szerkezete még ma is kiváló, meghagyták a belső tereket, eredeti fa gerendákat  a tetőszerkezetet annak valós méreteit.- padlás még kialakítható akár egy szép galériának  vagy egy egyterű magánszálláshelynek vagy  egy apartmannak . - kiváló lokáció , jó megközelíthetőség, rendezett tulajdoni viszony 1/1- fiataloknak első otthonnak , családoknak, befektetésnek  , hétvégi házas nyaralónak kiváló lehetőség !
- gépkocsi beállás udvaron belül lehetséges - a vidéki otthon minden kényelme kivitelezhető !- múltidéző porta, több száz éves falak és hangulatos környezet,  egy romantikus lakóház kellékei- Ha ezt keresed MEGTALÁLTAD !!- nem csak egy otthon hanem egy életstílus is . Barátságos szomszédok ,  biztonságos környék a nyugodt hétköznapokért.- Bakonyt és Balaton-felvidéket összekötő település a találkozások és a kapcsolódások helye. Nagyvázsony 600 éve lakott "várnegyedében"  a kastély 100 m a vártól 150 m található kőház a nyugalom szigete. Minden nagyobb településtől és a Balatontól 20 km távolságra helyezkedik el.Amennyiben a 2458 számú nagyvázsonyi lakóház vagy bármely más kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, HÍVJON MOST !! Váljon részévé ennek a csodának !!!  +36204215720 

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégáim díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel állnak rendelkezésére. CasaNetWork - A civilizált ingatlanértékesítés artériája!

Családi ház részletei

Ár: 26 000 000 Ft
Méret: 100 négyzetméter
Azonosító: 11357994
Irodai azonosító: 163802458
Telek: 441 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújítandó
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kő és tégla
Fűtés jellege: Cserépkályha
Fűtés módja: Fa
Komfort fokozat: Komfort
Egész szobák: 1
Fél szobák: 1