Eladó telek/földterület Nemesvámos 50 000 000 Ft

Leírás

A Balaton-felvidék annyira gyönyörű, hogy akkor is remekül érzem ott magam, ha semmi egyebet nem csinálok, csak leülök egy öreg fa alá, és naphosszat gyönyörködöm a tájbanCasaNetWork Balatonfüred Iroda ELADÁSRA kínálja a 2025 sz. kiváló lehetőségekkel bíró ERDŐ területét  Nemesvámoson.Nemesvámosi tölgy és fenyő  ERDŐ terület jellemzői: 10 ha 8 427 nm  / Ev besorolás
1. A közigazgatási területen található erdőterületek funkciójuk és rendeltetésük alapján védett erdők (Ev). 2. A védett erdő övezetben kialakítható legkisebb telek nagysága 1 ha. 3. Védett rendeltetésű erdőterületen épületek nem helyezhetők el. (A meglévők megtarthatók, felújíthatók és egyszeri alkalommal 25 m2 -el bővíthetők.) 4. A védett erdő övezetben a táji, természeti értékek megőrzése, a természetes, ill. természetközeli ökoszisztémák megóvása biztosítandó.
Nemesvámos  gyönyörű, kiváló  adottságokkal rendelkezik. Ezek a dimbes-dombos tájak a változatos földtani felépítésnek köszönheti létrejöttét, egészen pontosan annak, hogy a különböző kőzettípusok eltérő mértékben álltak ellen a külső erők munkájának,növényzetben gyertyános-tölgyes erdőtársulás alakult ki.
Amennyiben felkeltette érdeklődését a 2015 sz nemesvámosi erdő terület,vagy bármely más kínálatunkban található ingatlan,hívjon a megadott számon.Vásárolna de nincs rá keret?Kollégám díjmentes,bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.CasaNetWork nekünk a balatoni ingatlanok a szívügyünk!

Telek/földterület részletei

Ár: 50 000 000 Ft
Méret: 108 427 Négyzetméter
Azonosító: 10945593
Irodai azonosító: 163802025
Telek: 108427 Négyzetméter
Csatorna: Nincs
Gáz: Nincs
Villany: Nincs
Víz: Nincs